Boerengolf is weer mogelijk.

Bent je op zoek naar een leuke buitenactiviteit, kom dan met uw gezin of groep naar De Melktap voor een partijtje Boerengolf. Boerengolf is geschikt voor alle leeftijden. Je bent ook van harte welkom om een kijkje te nemen bij de koeien en kalfjes. Heb je vragen over de boerderij vraag het gerust aan de boer of boerin.

(27-03-2021)

 

De Melktap wenst u een goed, gezond en loeiend 2019!

Zondag 13 januari 2019 begint weer de Boerengolf wintercompetitie die over 3 wedstrijden gaat  en begint bij Kaasboerderij Weenink. De Melktap doet met 5 teams mee. De wintercompetitie is tevens een kwalificatietoernooi voor het O.N.K. Boerengolf dat in oktober wordt gehouden.

Ons bedrijf is sinds eind 2018 vrij van asbest en voorzien van 194 zonnepanelen. Deze zonnepanelen leveren genoeg elektriciteit op voor ons bedrijf. Ook hebben wij een struweelhaag en 7 hoogstam-fruitbomen gepoot in het “ezelweitje”.

 

 

Pleun en Oetske voor het eerst samen naar buiten!
(19-05-2011)

Ezeltje Pleun is geboren
Maandag 16 mei heeft onze ezel Oetske een veulentje gekregen. De geboorte ging voorspoedig en na een uurtje was de jonge meid al bij de moeder aan het drinken.
(16-05-2011)

 

Wij gaan bouwen!
Het kalverschuurtje en de mestvaalt worden afgebroken.
Hiervoor komt in plaats een nieuwe ontvangstruimte met het Uutblaoshuuske. Het asbest is inmiddels van het kalverschuurtje verwijderd en voor Pasen zal het hele schuurtje verwijderd ziijn. Onze kalfjes zijn verhuisd naar een andere lokatie. Via deze nieuwspagina zullen wij u op de hoogte houden over de bouw. U bent altijd welkom om even een kijkje te komen nemen.
(10-04-2011)

Sinds enkele weken zijn wij veldsponsor geworden bij voetbalvereniging GSV ’63.
(02-04-2011)